Sponsori eveniment

Date importante

Înscrieri Simpozion
 
10.11.2010
Termen limită Înscrieri cu taxă redusă
 
Începând cu 11.11.2010
Înscrieri pe loc Simpozion
 

Știri

Informații utile prezentatori

Înainte de prezentare:
Vă rugăm să vă înregistrați informațiile pe calculatoarele special amenajate în acest sens în Sălile de Conferințe de către Organizatori, cu cel puțin o oră înaintea prezentării efective.
 
Pentru a vă asigura că totul decurge normal și fără probleme este indicat să reverificați informațiile înainte de a vă începe prezentarea.
 
Dacă utilizați Microsoft PowerPoint pentru prezentare trebuie să aduceți CD-ul, DVD-ul, dispozitivul de stocare portabil și/sau laptopul în sala de conferințe în timp util, pentru a vă putea asigura de compatibilitatea și buna funcționare a materialului.
 
Dacă nu folosiți fonturi standard pentru Windows este recomandabil să aduceți aceste fonturi în versiunea lor de Windows. Organizatorii recomandă folosirea fonturilor Times New Roman sau Century pentru a evita o redare necorespunzătoare.
 
Dacă aveți încorporate filme în prezentare vă rugăm să verificați dacă acestea rulează cu Windows Media Player (în cazul în care filmul Dumneavoastră necesită decodori de imagine speciali sau rar folosiți, vă rugăm să îi aduceți în același fișier cu prezentarea).
 
Prezentările cu animații și videoclipuri încorporate pot cauza reale probleme în cazul în care nu au fost verificate cu atenție înaintea începerii sesiunii.
 
Dacă folosiți propriul calculator (laptop) asigurați-vă că aduceți propriul cablu de alimentare, cablu video și alte cabluri de care aveți nevoie în mod normal. De asemenea, să aveți orice tip de conectori de care ați putea avea nevoie în cazul anumitor calculatoare portabile.
 
Pentru o proiecție corespunzătoare a informațiilor vă rugăm să vă ajustați calculatorul astfel: rezoluția ecranului 1024x768, fără screen-saver și opțiunea de alimentare “always on” (mereu deschis).
 
TOATE PREZENTĂRILE VOR FI PROIECTATE LA O REZOLUȚIE DE 1024x768
 
Tehnicienii de la Sălile de Conferințe vor fi disponibili să vă acorde asistență cu privire la prezentare și pregătirea acesteia.
 
Informațiile copiate pentru prezentarea Dumneavoastră pe calculatorul pus la dispoziție vor fi șterse de către Organizatori la sfârșitul Simpozionului.
 
În timpul prezentării:
La desk-ul de prezentare veți găsi lucrarea Dumneavoastră deja deschisă (în eventualitatea în care ați transferat-o anterior tehnicianului de la Sala de Conferință). Informațiile salvate pe calculator vor fi procesate de tehnicienii de la Sălile de Conferințe conform instrucțiunilor primite de la moderatorii de sesiuni, ce vor anunța lucrările.
 
Trebuie să operați pe cont propriu schimbarea paginilor prezentării Dumneavoastră, fie folosind un dispozitiv portabil de prezentare PowerPoint (veți fi îndrumat pentru o utilizare ușoară a acestuia), fie folosind mouse-ul și tastatura (în cazul în care sunt disponibile).
 
Dacă doriți ca unul din tehnicienii de la sală să opereze schimbarea paginilor trebuie să le transmiteți acest lucru, precum și momentul potrivit pentru schimbare pe durata prezentării. Întreaga cooperare a prezentatorilor în ceea ce privește buna desfășurare a comunicărilor va crește considerabil calitatea Simpozionului și va fi pe deplin apreciată.
 
Pentru a evita infectarea calculatoarelor cu viruși vă rugăm să scanați toate materialele prevăzute pentru prezentări înainte de Simpozion. Recunoaștem și respectăm caracterul personal al informațiilor din prezentări și le vom trata în consecință. Vă rugăm să nu ezitați să puneți orice întrebare Organizatorilor.