Sponsori eveniment

Date importante

Înscrieri Simpozion
 
10.11.2010
Termen limită Înscrieri cu taxă redusă
 
Începând cu 11.11.2010
Înscrieri pe loc Simpozion
 

Știri

Info Înregistrare

Înregistrările la Simpozionul de Tehnologii Avansate în Medicină pot fi realizate prin utilizarea sistemului de Înregistrare Online. Vă oferim astfel o metodă de înregistrare prin care puteți economisi timp, înscrierea Dumneavoastră putând fi realizată rapid și comod.   Pentru informații detaliate privind înscrierea online vă rugăm să consultați Ghidul de Înregistare Online sau să ne contactați la: registration@stam2010.  
 
TAXE DE ÎNREGISTRARE
 
Înregistrarea la Simpozion este validă odată cu primirea dovezii efectuării plății (copie a viramentului bancar). 
 
 
CATEGORIE
ÎNSCRIERE
TAXĂ REDUSĂ

PÂNĂ LA 11.11.2010
ÎNSCRIERE PE LOC
ÎNCEPÂND CU

11.11.2010
 Medici / Specialiști
100 €
120 €
 Rezidenți
gratuit
gratuit
 Studenți gratuit gratuit

Toate taxele de înregistrare includ TVA 24%.  

Taxa de înregistrare participant include:
(1) Participarea la manifestările științifice; (2) Materialele Simpozionului (ecuson nominal, geantă, broșura ”Anunț Final”); (3) Accesul la expoziția medicală specializată; (4) Participarea la Welcome Drinks; (5) Participarea la pauzele de cafea; (6) Certificatul de participare cu credite EMC emis de Colegiul Medicilor din România.
 
Pachetul pentru rezidenți include:
(1) Participarea la manifestările științifice; (2) Materialele Simpozionului (ecuson nominal, mapă, broșura ”Anunț Final”); (3) Accesul la expoziția medicală specializată; (4) Participarea la Welcome Drinks; (5) Participarea la pauzele de cafea; (6) Certificatul de participare cu credite EMC emis de Colegiul Medicilor din România.
 
Pachetul pentru studenți include:

(1) Participarea la manifestările științifice; (2) Ecusonul nominal; (3) Accesul la expoziția specializată; (4) Participarea la pauzele de cafea; (5) Adeverință de participare.  

Nota Bene:
Organizatorii se obligă să asigure geanta / mapa cu materialele Simpozionului numai participanților înscriși până la data de 20 octombrie 2010.
Pentru participanții înscrisi după 20 octombrie 2010, geanta / mapa cu materialele Simpozionului va fi distribuită în limita stocului disponibil.
 
GRUPURI
Firmele și agențiile care doresc să înregistreze un grup de minim 5 persoane la Simpozion sunt rugate să se adreseze în mod direct firmei Ralcom Exhibitions, pe coordonatele:
Mihaela DONCIU - Responsabil Înregistrări
mihaela.donciu@ralcom.ro
 
Formularul de Înregistrare va fi completat de către toți participanții la Simpozion (atât cei care cu inscriere individuală, cât și cei sponsorizați).